Cateringmeny
Catering
Vi har en variert og god cateringmeny tilpasset våre kunders behov.
Minimum 10 person.
Her finner du en oversikt over vår meny og priser.
Vi tar kr. 250 eks. mva per utkjøring, inntil 8 km.

Middagsretter med kjøtt
Stek m/grønnsaker kr. 280 pr. kuvert
2-retter m/stek kr. 335 pr. kuvert
3-retter m/stek 520 pr. kuvert
Filet m/grønnsaker kr. 385 pr. kuvert
2-retter m/filet 475 pr. kuvert
3-retter m/filet 575 pr. kuvert
Skalldyrbord
- Blåskjell
- Reker
- Krabbeskjell
- Kreps
- Helkokt ørret
- Kanadisk hummer
- Røkt ål
- Skalldyrsalat
- Hvitløksdressing
- Majones
- Loff
Dagens pris
Gryter
- Stroganoffgryte, kr 205 per person.
- Lammegryte, kr 235 per person.
- Viltgryte, kr 250 per person.
- Lapskaus, kr 195 per person.
- Kyllinggryte, kr. 195 per person.
Tilbehør til gryte : salat, ris eller amandinepotet.
Smørbrød
- Rekesmørbrød
- Karbonadesmørbrød (hjemmelagd)
- Røkelakssmørbrød m/eggerøre
- Roastbifffsmørbrød
- Dine ønsker
Pris per smørbrød, 90 kr. per stk
Snitter
- Røkelaks m/eggerøre
- Reker
- Hjemmelagde karbonader
- Egg m/ansjos
- Roastbiff
- Svinestek
- Røkt svinekam
- Ost
Pris per snitte, kr 40.
Supper
- Hjemmelaget suppe, kr. 205 per person.
- Med brød .
- Fiskesuppe, kr. 225 per person.
- Med brød .
Baguetter
- Roastbiff 105,- per stk
- Ost og skinke 85,- per stk
- Kylling 85,- per stk
- Reker 105,- per stk
- Skinke og italiensk salat 95,- per stk
Koldtbord
- røkelaks m/ eggerøre
- roastbiff
- kokt skinke
- egg m/ reker og majones
- helkokt ørret
- potetsalat
- frisk salat
- waldorfsalat
- spekemat
- karbonader
- kylling
- svinestek
- sild (2 sorter)
- kabaret
- skalldyrsalat
- brød og smør
Velg 9 slag du har lyst på til kr. 395 pr. pers.
Tillegg
Ostefat kr. 55 pr. pers.
Tapas
- Egg m/reker og majones
- Marinert scampi
- Kalamari
- Kjøttboller i tomatsaus
- Paella
- Blåskjell
- Spareribs
- Amandinepoteter m/aioli
- Chorizopølse
- Melon og spekeskinke
- Kyllingklubber
- Kebab på spansk vis
- Sjøtunge med spinat
- Manchego
- Gresk salat
- Grønn salat
- Marinert oliven
Velg 9 retter, kr. 365 per pers inkludert
Focaccia brød og Aioli.
Spekemat
- 4 sorter spekemat
- Potetsalat
- Eggerøre
- Rømme
- Frisk salat
- Flatbrød
- Brød og Aioli
385 kroner per person .
Julemeny
- Juletallerken kr. 305 pr. kuvert.
- Tradisjonell julettallerken med ribbe, medisterkaker, medisterpøle, surkål, tyttebærsyltetøy, potet og julesaus .
- Pinnekjøtt kr. 399 pr. kuvert.
- Med hjemmelagat rotmos, potet og sjysaus.
- Hjortindrefilet kr. 405 pr. kuvert.
- Helstekt hjortindrefilt med rot grønnsaker, sopp, rødvinssaus og amandine poteter.
- Juletapas kr. 365 pr. kuvert .
- Ribbe, medisterkaker, medisterpøle, surkål, melon og spekeskinke, chorizopølse, kjøttboller, kyllingklubber, gresk salat, scampi, amandine poteter, manchego ost (Inkludert foccacia og aioli).
- Juletapas med pinnekjøtt kr. 405 pr. kuvert .
- Pinnekjøtt, Ribbe, medisterkaker, medisterpøle, surkål, melon og spekeskinke, chorizopølse, kjøttboller, kyllingklubber, gresk salat, scampi, amandine poteter, manchego ost (Inkludert foccacia og aioli).
- Desset kr. 75 pr kuvert .
- Hjemmelaget Karamellpudding m/krem.
- Hjemmelaget riskrem m/ rødsaus.
Priser: Vi gjør vårt beste for å sikre at prisene på nettsidene våre til enhver tid er korrekte. Vi tar likevel forbehold om at feil eller mangler kan forekomme, og forbeholder oss retten til å justere prisene uten forvarsel. Ta kontakt for bekreftelse av gjeldende priser ved bestilling.
Ta kontakt
Bookingansvarlig: Daniel Costa
Telefon: +47 33313474
Mobil: 95849978
booking.of.tonsberg@gmail.com